Zmeny v dôchodkovom systéme - Hrašková, Dagmar
V dôsledku starnutia populácie, nízkej pôrodnosti a vyššej strednej dĺžke života klesá podiel ľudí v produktívnom veku a zároveň rastie počet osôb v poproduktívnom veku. Ako stabilizovať dôchodkový systém v súčasnosti. Zvyšovanie dôchodkového veku na Slovensku a zastropovanie dôchodkového veku. Valorizácia dôchodkov. Zánik vyrovnávacieho príspevku. Dôchodková hodnota na rok 2020. Zmeny v plnení povinností a v platení poistného za dôchodcov.