Daňový poriadok v otázkach a odpovediach po novelách účinných od 1.1.2020 - Jurčíková, Božena
Novely zákona č.563/2009 Z.z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (daňový poriadok) schválené v priebehu roka 2019 boli zamerané na: a) zníženie administratívnej záťaže daňového subjektu pri správe daní b) zefektívnenie výberu daní c) legislatívne úpravy ustanovení daňového poriadku d) zníženie administratívnej byrokracie