Komparácia teoretických koncepcií cenotvorby na trhoch dokonalej a nedokonalej konkurencie - Fendeková, Eleonora, 1952-
Analýza a porovnanie metodologického aparátu podporujúceho efektívnu tvorbu cien tovarov a služieb producentov, ktorí pôsobia na trhoch dokonalej a nedokonalej konkurencie. Štát vstupujúci do procesov cenotvorby s použitím regulačných mechanizmov a k tomuto účelu zriadenými inštitúciami, ako je protimonopolný úrad a úrad pre reguláciu sieťových odvetví.