Kultúra v startupe a jej vplyv na atraktivitu pracovného miesta - Sochanič, Vladislav
Dopad podnikovej kultúry na atraktívnosť zamestnania v tomto type podnikania. Zveľaďovanie a prvky podnikovej kultúry. Charakteristika startupu, ktorý je atraktívny hlavne pre mladú generáciu potenciálnych zamestnancov.