Alternatívne prístupy zodpovedného správania v rámci udržateľnosti - Kissová, Jana, 1979-
Trvalo udržateľný prístup. Prístup cirkulárnej ekonomiky. Ekologické poľnohospodárstvo ohľaduplné voči životnému prostrediu. Zodpovedné nakupovanie spotrebiteľov. Pozitívne a prínosné prístupy subjektov z hľadiska zodpovedného správania v rámci udržateľnosti. Príklady podnikov v rámci cirkulárnej ekonomiky.