Testing Engineering Students’ Knowledge Acquired in a Business English Course Supported by LMS Moodle - Hrdličková, Zuzana
Poukázanie na vzájomné vzťahy medzi problematickým používaním internetu, očakávaniami z internetu a používaním rôznych foriem elektronického vzdelávania cudzích jazykov. Skúmanie postojov a presvedčení podporujúcich výučbový proces. Rozsah problematického používania internetu. Mileniáli ako výskumná skupina, ktorá je v neustálom kontakte s technológiami.