Ekologické inovácie - ako súčasť podnikania s výhľadom trvalo udržateľného rozvoja - Kufelová, Iveta, 1970-
Eko-inovácie, ich podstata, význam v podnikovej stratégií firmy. Vplyv na ceny a pridaná hodnota, vzhľadom na konkurencieschopnosť firiem na trhu. Analýza súčasného stavu na zadefinovanie podstaty eko inovácií, resp. vymedzenie jednotlivých kritérií členenia inovácií vo všeobecnosti.