Daňové priznanie SZČO - Mintál, Ján
Zdaniteľné príjmy SZČO. Uplatnenie výdavkov, paušálne výdavky. Nezdaniteľná časť základu dane. Lehoty na podanie daňového priznania. Opravné a dodatočné daňové priznanie. Ilustračné príklady.