Implementácia Smart Cities na Slovensku - potreba a východiskový stav - Kóňa, Andrej
Smart City ako nový koncept v rozvoji miest a mestských regiónov, ich spravovaní a plánovaní, ktorý využíva inovácie a inovačný potenciál. Smart City na Slovensku. Zväčšovanie rozsahu digitálnych verejných služieb a ich interoperability so zvyškom Európskej únie. Enviro-stratégia 2030. Aplikovanie inteligentných a inovatívnych riešení v rámci problematiky Smart City. Investície určené s cieľom využívať výhody digitalizácie pre občanov, spoločnosti a vlády. Piliere každého Smart City.