Priemysel 4.0 a jeho dopad na organizačné systémy a ľudské zdroje - Copuš, Lukáš
Priemyselné revolúcie a ich priority. Historické východiská vybraných organizačných systémov v kontexte národných kultúr. Nemeckofónny systém - dobre naolejovaný stroj. Anglofónny systém - riadená strela. Latinský systém - pyramída ľudí. Nordický systém - inkubátor. Priemysel 4.0 a Slovensko.