Zdravotné poistenie a zamestnanec - Jaško, Jozef
Zdravotné poistenie a jeho legislatívna úprava v SR. Splatnosť poistného, preddavku na poistné. Výkaz nedoplatkov. Dlžník zverejnený v zozname dlžníkov. Trestnoprávna zodpovednosť platiteľov poistného.