Výkaz o plnení povinného podielu zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím za rok 2019 - Matlovičová, Iveta
Povinnosť zamestnávať povinný podiel občanov so zdravotným postihnutím. Náhradné plnenie v prípade, ak zamestnávateľ nemôže túto povinnosť splniť. Preukazovanie splnenia povinnosti zamestnávať občanov so ZP. Ilustračné príklady.