Únava v práci - Jarošová, Jana
Narastajúce pracovné tempo a zvyšujúce sa nároky zamestnávateľov na výkonnosť a flexibilitu vedú k prepínaniu našich síl v práci, vyčerpaniu a ochudobňovaniu osobného života. Nie sme stavaný na to, aby sme boli schopný dlhodobo znášať pracovnú záťaž. Preťažený zamestnanec predstavuje problém aj pre zamestnávateľa. Nebezpečenstvo únavy. Duševná a fyzická práca. Niekoľko typov únavy podľa toho, čo ju vyvoláva, aký má priebeh a prejavy. Ako predísť únave. Zaneprázdnenosť je duševný trend.