Výpoveď zo strany zamestnanca - Mrukviová Tomiová, Sandra
Vzhľadom k tomu, že pracovný pomer nie je vzťahom nemenným, Zákonník práce v rámci svojich ustanovení počíta s možnosťou potreby zmeny, ktorá môže vzniknúť ako na strane zamestnávateľa, tak aj na strane zamestnanca. Vznik, zmena a zánik pracovného pomeru. Zákonné limity skončenia pracovného pomeru.