Digitálna transformácia verejnej správy ako východisko digitalizázie procesov finančnej správy - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Digitálna transformácia verejnej správy na Slovensku. Vybrané oblasti digitálnej transformácie Finančnej správy SR - elektronizácia. Tendencie vývoja digitalizácie procesov Finančnej správy SR do roku 2030.