Can HRM Utilize Hero Analyses in Identifying Employees' Profiles? The Case of the Slovak and Czech Republics - Šajgalíková, Helena
Identifikácia hrdinov ako potenciálna a inovatívna technika. Identifikácia hrdinov uznávaných univerzitnými študentmi (budúcimi zamestnancami) a hodnoty, ktoré im študenti pripisujú, ako dôvod na vytvorenie profilu zamestnanca užitočného pri náborových a výberových procesoch. Kultúrny kontext respondentov, a to najmä národná kultúra.