Riadenie času - Poniščiaková, Oľga
Pod pojmom manažment si môžeme predstaviť samotný proces riadenia v konkrétnych podmienkach určitého podniku. Faktory a príčiny zlého time manažmentu. Podcenenie adaptačného procesu. Eliminovanie nedostatkov. Dva typy pracovníkov a ich charakteristické črty. V snahe o efektívne riadenie svojho času musí manažér sústreďovať pozornosť aj na osobnú organizáciu. Workoholizmus.