Modelování makroekonomických agregátů české a slovenské ekonomiky pomocí var modelů - Krkošková, Radmila
Analýza, modelovanie a porovnávanie vybraných makroekonomických premenných českej a slovenskej ekonomiky a ich dynamiky pomocou VAR modelov. Aplikácia vybraného modelu na sériu vybratých makroekonomických ukazovateľov v reálnom čase pomocou štyroch premenných (úroková miera, peňažná zásoba, cenová hladina, HDP).