Lex korona - zamestnávateľom - Boráková, Marta
V zbierke zákonov bol dňa 4. apríla vyhlásený zákon č. 67/2020 Z.z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej choroby COVID-19. Zákon nadobúda účinnosť dňom vyhlásenia v zbierke, t.j. 4.4.2020 - zmeny, ktoré priniesol. Opatrenia schválené zákonom. Ročné zúčtovanie. Poukázanie a použitie podielu zaplatenej dane z príjmov.