Dohoda o zmene pracovných podmienok - Šukalová, Viera
K zmene dohodnutého obsahu pracovnej zmluvy môže dôjsť len vtedy, ak so zmenou súhlasia účastníci pracovného pomeru. Čo musí dohoda o zmene pracovných podmienok obsahovať. Povinnosť preradenia na inú prácu. Pracovná cesta. Dočasné pridelenie. Novela zákonníka práce.