Metodologické aspekty niektorých multiplikátorov v input-output analýze - Goga, Marián
Postavenie jednotlivých odvetví v ekonomike Slovenska z hľadiska rôznych ukazovateľov a merateľných výstupov založených na input-output analýze. Metodologické problémy modelovania multiplikátorov v input-output analýze a porovnanie niektorých multiplikátorov pri analýze ekonomiky Slovenska z použitej input-output tabuľky za roky 2000 a 2014. Efekty, ktoré vyvolávajú zložky konečnej spotreby vzhľadom na domácu produkciu, pridanú hodnotu a dovoz produkcie do niektorých odvetví slovenskej ekonomiky.