Zaistenie vecí a majetku - Kurilovská, Lucia
Zaistenie hnuteľných vecí a majetku na účely nároku poškodeného. Zaistenie vecí a majetku na účely ich prepadnutia alebo zhabania. Zaistenie vecí a majetku obvinenej právnickej osoby na účely zaistenia výkonu trestu postihujúcej jej majetok.