Kvalita účtovných informácií a jej vplyv na meranie výkonnosti firmy - Bastyr, Silvia, 1978-
Vplyv účtovných informácií na finančnú výkonnosť firiem. Prehodnotenie koncepčných a teoretických základov, ako aj literatúry týkajúcej sa účtovného informačného systému a finančnej výkonnosti firiem.