Per rollam hlasovanie obecného zastupiteľstva - Tekeli, Jozef
Hlasovanie per rollam ako posledná možná alternatíva obecného zastupiteľstva o určitých nevyhnutných otázkach v oblasti krízových opatrení alebo v prípade hroziacej škody. Systém hlasovania. Proces prijatia uznesenia hlasovaním per rollam.