Finančná kontrola v čase vyhlásenej mimoriadnej situácie - Konečná Veverková, Ingrid
Vykonávanie finančnej kontroly v čase mimoriadnej situácie, ktorá bola vyhlásená uznesením vlády SR č. 111 z 11. marca 2020 podľa § 8 zákona č. 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvateľstva v súvislosti s ohrozením verejného zdravia II. stupňa z dôvodu pandémie v SR.