Regulatorní tsunami: jaké jsou dopady?
V posledných rokoch zasiahla bankový sektor celá rada regulácií, s ktorými sa banky museli naučiť žiť. Je to celkom päť regulatórnych nariadení a to: IFRS 9, CRD IV a CRR, GDPR, PSD 2 a PRIIPS. Článok skúma dopad týchto zmien na fungovanie bánk na základe komentárov expertov.