Soukromoprávní dopady navrhované změny zákona o zbraních a střelivu - Novotný, Jiří
Normotvorba únie v oblasti zbraní a streliva. Smernice Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2017/853 a jej transpozícia. Súkromnoprávne dopady navrhovanej zmeny zákona o zbraniach a strelive na práva a povinnosti držiteľov zbraní v ČR. Právne úpravy nadobúdania a držby zásobníka do strelných zbraní.