<The> Sustainability of the Existing Cost Management System With an Emphasis on the Public Sector - Výstupová, Lenka
Prístupy riadenia nákladov vo verejnom a súkromnom sektore s dôrazom na verejný sektor. Údaje zhromaždené v roku 2017 a 2018 v Českej republike. Hlavné výsledky poukazujúce na nevyužívanie kalkulácie založenej na činnostiach a že medzi verejným a súkromným sektorom nie sú štatisticky významné rozdiely. Verejný aj súkromný sektor, ak vedie záznamy o účtovníctve vedenia, účtuje náklady spôsobom, ktorým by bolo možné kedykoľvek určiť celkové náklady na ich činnosti.