<Ľ> Héritage de mai '68 - Spiridon, Vasile, 1958-
Legislatívne zmeny v administratíve, vzdelávaní, armáde, v cirkvi po máji `68 vo Francúzsku. Zbohom proletariátu na jednej strane a na strane druhej príchod novej éry, tzv. postmodernej.