Trestno-právne aspekty dokazovania požiarov, výbuchov, prevádzkových havárií a pracovných úrazov - Viktoryová, Jana
Vybrané aspekty vyšetrovania a dokazovania požiarov, výbuchov, prevádzkových havárií a pracovných úrazov. Podnety, osobitosti opatrenia, neodkladné a neopakovateľné úkony realizované pri vyšetrovaní týchto udalostí. Predmet a rozsah dokazovania, tvorba a previerka vyšetrovacích verzií a plánovanie vyšetrovania.