Novela daňového poriadku (rok 2020-2021) - Pastierik, Vladimír
Národná rada SR schválila zákon č.369/2019 Z.z., ktorým sa mení a dopľňa zákon o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, s postupnou účinnosťou od 1. januára 2020 a 2021. Ďalej sú uvedené vybrané témy novely (www.nrsr.sk; tlač 1595).