Dohovor proti narúšaniu základov dane a presunov zisku (BEPS) - Pastierik, Vladimír
Slovenská republika podpísala Mnohostranný dohovor na zavedenie opatrení na zamedzenie narúšania základov dane a presunov zisku súvisiacich s daňovými zmluvami-s platnosťou od 1. januára 2019. Ďalej sú informatívnym spôsobom uvedené vybrané témy dohovoru. V praxi je potrebné používať jeho úplné znenie, lebo dohovor je veľmi zložitý na interpretáciu.