Technologické zmeny v sektore celulózo-papierenského a polygrafického priemyslu a ich vplyv na ľudské zdroje v kontexte národného projektu „Sektorovo riadenými inováciami s efektívnemu trhu práce v Slovenskej republike“ - Špacírová, Zuzana
Analýza kľúčových inovačných zmien v priemyselnom sektore celulózo-papierenskej a polygrafickej výroby, ktoré budú ovplyvňovať sektor v horizonte do roku 2030. Vplyv inovácií na ľudské zdroje - konkrétne na nižšie kvalifikované pracovné pozície. Robotizácia, automatizácia a digitalizácia priemyslu ako hlavný faktor technologických zmien.