Raňajkový špeciál raňajky sú váš spojenec - Kramárová, Zlatica
Raňajky ako dôležitý štart do nového dňa. Kvalita, trendy, inovácie a netradičné koncepty v podávaní raňajok v hoteloch a ich reštauráciách. Na prvom mieste čerstvosť a kvalita. Čo so zvyškami z raňajok.