Laci a Lucia Kossárovci: Pre lepší štart do života - Lisá, Lea
Program Buddy - pomoc pre centrá pre deti a rodiny (ako dnes nazývame bývalé detské domovy). Hľadanie dobrovoľníkov pre deti z centier - budovanie priateľských vzťahov, riešenie bežných problémov a pomoc pri hľadaní zamestnania. Ako by mal zamestnávateľ postupovať, ak chce ponúknuť miesto pre deti z centier. Špecifický prístup pri zamestnávaní detí z centier. Čo môže byť pre zamestnávateľa prínosom, ak ich zamestná.