Komunálny odpad - sankcie za nedodržanie zákona - Kašiar, Ján
Zákonom č. 460/2019 Z.z. s platnosťou od 27.12.2019, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 79/2015 Z.z. o odpadoch, v porovnaní s predchádzajúcou právnou úpravou, nastali aj v oblasti komunálneho odpadu legislatívne úpravy. Nakladanie s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi. Sankcie za nedodržanie zákona. Obec, ako orgán štátnej správy odpadového hospodárstva.