Beyond Europeanization: The politics of Scale and Positionality in Lithuania’s Alternative Food Networks - Blumberg, Renata
Zmena regulačných rámcov dodávania farmárskych potravín pre siete alternatívnych potravín v Litve. Poukázanie na zmenu a zjednodušenie požiadaviek pre bezpečnosť potravín. Analýza naznačuje, že europeizácia potravinovej politiky v nových členských štátoch Európskej únie sa najlepšie chápe ako priestorové usporiadanie regiónu a jeho historických vzťahov.