Agentisation of Airports and the Pursuit of Regional Development in Poland - Niewiadomski, Piotr
Ekonomicko-geografické myšlienky strategického spájania, cestnej závislosti a plánovania cesty ako faktory pre analýzu formovania vplyvov leteckej dopravy na regionálny rozvoj. Preklenutie priepasti medzi ekonomickou a dopravnou geografiou - príklad transformácie poľských letísk.