Acting Local, Thinking Global: Globalizing Resilience through 100 Resilient Cities - Zebrowski, Chris
Predstavenie filantropickej iniciatívy organizovanej prostredníctvom siete medzinárodných miest, tzv. " Sto odolných miest (The 100 Resilinet Cities, 100RC)." Táto sieť napomohla šíreniu myšlienok odolnosti, a to vďaka zmenám v štruktúrach a procesoch globálneho riadenia.