Amazing Places Hana Krausová: To, čo hľadáme, máme často pod nosom - Kramárová, Zlatica
Projekt Amazing Places zahŕňa desiatky výnimočných ubytovaní v ČR a SR rôznej kategórie, od romantických chalúp po luxusné hotely. Kto sú fanúšikovia tohto portálu. Dôkladný výber ubytovacieho zariadenia. Spolupráca s ubytovacími zariadeniami na základe ich členstva. Provízia z predaja.