Establishment of Legal System of the Czechoslovak Republic (1918) - Gábriš, Tomáš
Opis založenia československého právneho systému v roku 1918. Analýza tzv. "normy prijatia". Kontinuita práva. Problémy so zdrojmi práva. Unifikácia práva.