Čo nám priniesla "korona"
Stredné odborné školy počas pandémie koronavírusu fungovali, ale v špeciálnom režime. Ako sa s touto situáciou vyrovnali a čo im priniesla, porozprávali riaditelia vybraných škôl: Súkromná hotelová akadémia Banská Štiavnica, Hotelová akadémia Liptovský Mikuláš, Hotelová akadémia Prešov, Súkromná stredná odborná škola SD Jednota Šamorín a ďalšie.