Migration Policy as National Interest - Štefančík, Radoslav, 1976-
Slovensko a migračná kríza. Okolnosti, definujúce národný prístup k medzinárodnej migrácii. Faktory, ktoré zohrávajú najväčšiu rolu v tvorbe národných imigračných politík. Faktory, ktorá najviac stanovujú tvorbu integračných politík. Štyri modely národnej identity.