Využitie bankových záruk v Slovenskej republike - Jančíková, Eva, 1960-
Banková záruka ako jeden zo základných zaisťovacích prostriedkov vo vzájomných hospodárskych vzťahoch. Právna úprava bankových záruk. Druhy bankových záruk. Najčastejšie druhy neplatobných záruk a ich využitie v SR.