[Moderné trendy v cudzojazyčnom vzdelávaní] - Kucharová, Jana, 1981-
Recenzia na monografiu autorky Alice Harajovej - Moderné trendy v cudzojazyčnom vzdelávaní. Kniha rozdelená na tri kapitoly s názvami: Pohľad do histórie, Charakteristika multimediálneho programu a modelových cvičení a E-learning.