Tvorenie a hodnotenie pojmovej mapy - Kucharová, Jana, 1981-
Etapy tvorenia pojmových máp z pohľadu vybraných autorov. Hodnotenie pojmovej mapy. Význam pojmového mapovania na vyučovaní a pri domácej príprave.