Využitie metódy pojmového mapovania na hodinách nemeckého jazyka pri osvojovaní si slovnej zásoby - Kucharová, Jana, 1981-
Výskum možnosti využitia metódy pojmového mapovania na vyučovacích hodinách nemeckého jazyka. Hypotézy a ciele výskumu. Respondenti výskumu - žiaci prvého ročníka štvorročného gymnázia. Zistené výsledky výskumu.