Rozvoj kľúčových kompetencií učiacich sa pomocou metódy tvorenia rôznych foriem pojmových máp (na príklade výučby cudzích jazykov) - Kucharová, Jana, 1981-
Možnosti využitia tvorby rôznych foriem pojmových máp ako prostriedku napomáhajúceho rozvoju kľúčových kompetencií učiacich sa v procese osvojovanie si cudzích jazykov.