Forecasting of Complex Corporate Finance Indicator - Hudz, Tetiana P.
Komplexný ukazovateľ pre hodnotenie podnikových financií. Vytvorenie ekonomicko-matematického modelu na predpovedanie indexu finančnej rovnováhy a stability, na základe príkladov strojárskych podnikov. Prognóza salda podnikových financií bola vypracovaná s prihliadnutím na vplyvy vonkajších faktorov. Prognóza zostupného trendu v blízkej budúcnosti.