Platenie preddavkov inak - Pastierik, Vladimír
V odôvodnených prípadoch ako napr. situácia súvisiaca s koronavírusom, zhoršenie finančnej situácie a pod. môže správca dane na žiadosť daňovníka určiť platenie preddavkov na daň inak, prostredníctvom odlišnej výšky alebo periodicity platených preddavkov, prípadne túto povinnosť úplne zrušiť. V článku sú uvedené dva príklady.